Salaojajärjestelmä 

Suojaa talosi rakenteet kosteudelta.

Salaojajärjestelmä

Salaojajärjestelmän tarkoitus on pitää talon perustukset kuivana, että home-, kosteus tai routavaurioita ei pääse syntymään. Oikein toimiva sadevesijärjestelmä estää pohjaveden nousun rakenteisiin ohjaamalla ne pois rakennuksen perustusten läheltä. Tarjoamme salaojaremontit ja salaojakaivuut mm. alueella Helsinki-Espoo-Vantaa-Vihti-Hyvinkää-Lohja-Nurmijärvi- Kirkkonummi, sekä koko Uusimaa.

Milloin salaojaremontti on tarpeen?

Salaojien tekninen käyttöikä on 30-40 vuotta. Salaojien kunto on syytä tarkistaa vuosittain, sekä huoltaa salaojaverkosto 5-10 vuoden välein. Jos rakennuksen kellariin kertyy kosteutta tai sokkeli on märkä, halkeillut tai kalkkiintunut on salaojien toiminta syytä tarkastaa pikimmiten.

Salaojaremontin hinta?

Salaojaremontin hintaan vaikuttaa monet asiat. Salaojaremontin hintaan vaikuttavat mm. rakennusta ympäröivien salaojien pituus (eli kuinka iso rakennus on kyseessä), sekä minkälaiset perustukset rakennuksella on. Lisäksi rakennuksen sijainnilla ja kaivuuolosuhteilla on merkitystä urakan lopulliseen hintaan.

Pyydä tarjous urakallesi, niin voimme antaa hinta-arvion juuri sinun salaojaremontillesi. Meiltä löytyy tarvittava konekanta ja ammattitaito haastaviinkin salaojaremontteihin.

Ota yhtettä:

    Teemme salaojaremonttiin littyvät maanrakennus- ja asennustyöt alueella:

    Helsinki-Espoo-Vantaa-Vihti-Hyvinkää-Lohja-Nurmijärvi- Kirkkonummi, sekä lähialueet.

    Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi